Bliv et vildt hjerte

Alvorlig.png
 
 

Kompasset til din skaberkraft

I Vilde Hjerters Akademi tror vi på, at vi skal hjælpes ad. Så frem for at du selv skal bøvle med at finde ud af, hvordan du kommer tættere på det, du virkeligt gerne vil, har vi udviklet et kompas, der kan hjælpe dig med at navigere i retning af, hvad du skal gøre, for at komme tættere på den tilstand, du gerne vil være i.

Teori, undersøgelser og vores egen erfaring har nemlig lært os, at om det er andre spise- eller motionsvaner, rum til mere kærlighed, nærvær eller kreativitet eller måske et nyt job, du længes efter: 

Metoden til at skabe forandring og holde fast i forandring, er den samme uanset hvilken forandring, du ønsker dig.

Vores kompas, der kan hjælpe dig med at navigere i forhold til tillid og tvivl, har vi bygget ind i et kursus, der et onlinekursus med webinarer, hvor vi mødes og med masser af sparring. På kurset arbejder du med din forandringsproces, når det passer dig. For forandring sker ikke kun, når du er sammen med os.

"Kompasset. Jeg er vild med det. Jeg kan orientere mig og se, 'nåh ja, der er jo også en modpol i nord'. Eller 'nu skal jeg passe på ikke at komme for tæt på pingvinerne i syd'."

Tidligere deltager på ‘Dit kompas til skaberkraft’.

 

Er du også én, der drømmer om at kunne navigere hen mod mere lyst og glæde, tillid og mod, og mere i dit liv af det, du brænder for?

“Forandringen kom først da jeg lyttede indad. I hjalp mig med at bygge det stillads op, som jeg havde brug for, og jeg lærte at tanker blot er pejlemærker, og at jeg kan hapse dem, jeg vil bruge, og lade de andre flyve.”

Tidligere deltager på ‘Dit kompas til skaberkraft’.

Med forløbet "Dit kompas til skaberkraft" får du:

  • Velafprøvede og særligt tilrettelagte værktøj du kan bruge resten af dit liv i form af video, audio og worksheets.
  • Det er et specialudviklet værktøj, der hjælper dig med at bevæge dig fra frustration og frygt til fred og skaberkraft.
  • En lukket Facebookgruppe hvor I støtter og hjælper hinanden på rejsen til mere skaberkraft.
  • Masser af opbakning fra os, Mahtab og Jannie, der vil gøre vores bedste for at være der for dig hele vejen.

 

"Jeg har fået mest ud af at lære min egen anerkendelse af mine følelser som guidesnor, og ikke en vurdering af om mine følelser er acceptabel eller ikke. Det er en lettelse, at følelser er information og ikke noget, der skal måles. Jeres videoer udstrålede for mig en fuld accept af mig og en ’tagen mig i hånden’."

Tidligere deltager på ‘Dit kompas til skaberkraft’.

Mahtab Beigi Jannie Ahle

 

Hvad er det nu lige skaberkraft er?

Skaberkraft er din evne til - med lethed og glæde - at skabe det, du ønsker at fremelske, spire og gro. Både i dit daglige liv og den verden, du er en del af . Med skaberkraft er du i stand til også at blive i din 'væren' frem for kun 'gøre'.

For at kunne navigere kræver det at du:

  • kender din egen stemme (værdier, lyst og grænser) så du kan skelne den fra andres, og har tillid til din egen dømmekraft.
  • kender dine følelser, så du kan navigere med dem som pejlemærker. På den måde kan du være empatisk samtidig med, at du tør stå i dit eget lys.
  • er modig nok til at skabe det i verden, der bringer dig mere glæde og bidrager til fællesskab.

 

"Det var lidt svært at holde rede i alle begreberne til en start, men ved at lytte til videoen blev jeg guidet fint.
Øvelser var helt sikkert meget 'hands on'. Jeg fik øje på konkrete tiltag. I kan stå inde for det I lover!"

Tidligere deltager på ‘Dit kompas til skaberkraft’.

 

Hvad er mere muligt for mig med mere skaberkraft?

Ja, prøv at stille dig selv det spørgsmål.

Lige nu er du her, hvor mange års vaner, som du har skabt for at passe på dig selv,  ikke kan ændres på et øjeblik. De der quick-fix på 4 uger, som andre lover dig, er cirka lige så effektive, som dameblads-slankekure! Hold op med det! Det du har brug for, er at nogen går sammen med dig, og at du får den nødvendige ro og tid til at finde ind til din egen stemme og energi.

Når du ønsker og er villig til at forandre noget, vil andre også fortælle dig, at du skal af med din frygt, som er den, der stopper dig, når du gerne vil gøre mere af det, du virkeligt har lyst til. Du skal ikke af med din frygt! Hemmeligheden er, at du skal holde op med at kæmpe mod den, men det er der ingen, der er født med redskaberne til, og det er ikke noget, vi lærer i skolen. Heldigvis har vi de redskaber, og vi vil så gerne give dem til dig i vores forløb "Dit kompas til skaberkraft". 

Med "Dit kompas til skaberkraft" får du et kursus, der til dels er online og  som du kan arbejde med hjemme i din sofa lørdag morgen eller i toget onsdag aften - det er helt op til dig! Og du får samtidig vores guidning og støtte hele vejen.

 

Spørg os!

Er du interesseret? Eller har du spørgsmål til, om forløbet er noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig. Klik på det lille sort/hvide mail-ikon nedenfor eller skriv til kontakt@vildehjertersakademi.dk

Vil du vide mere om os, så kig med her> 

Vi elsker at høre fra dig <3

Kh. Mahtab og Jannie

Mahtab og Jannie.jpeg

 

Disclaimer

Vilde Hjerters Akademi er ikke for dig, hvis du er midt i et stress-kollaps, lider af angst eller depression. Du vil være meget mere tjent med at opsøge en psykolog, der kan hjælpe dig, da disse omstændigheder fortjener tættere og helt individuel hjælp, som vi ikke kan tilbyde i Vilde Hjerters Akademi. Vi ønsker dig held og lykke, pas på dig selv, det fortjener du!

Vi glæder os til, at du eventuelt vender tilbage. Og følg gerne med gennem vores nyhedsbrev her.

Er du i tvivl, om forløbet er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på mail ved at klikke på det lille mail-ikon nedenfor, eller på kontakt@vildehjertersakademi.dk

Vi elsker at høre fra dig <3