Frisæt din skaberkraft

Frisæt din skaberkraft

250.00 650.00

Et særligt kursus for dig, der er Powerjobsøger og som ønsker at skabe det liv, du drømmer om med større lethed, glæde og begejstring.

Kurset giver dig både teoretisk viden og øvelser, så du kan omsætte din nye viden til simple og konkrete praksisser i din hverdag.

Det indeholder følgene fire temaer:

1) Sådan skaber du dit liv - sæt intention, hvor du lærer hvad forskellen er på en intention og en målsæting, hvorfor du skal sætte en intention og hjælp til at sætte intentionen for dit liv.

2) Sådan skaber du bevægelse - stil spørgsmål, hvor du lærer hvordan du kan navigere med dine følelser, så du kan overkomme tvivl, bekymring og frygt og møde livets udfordringer med større tillid til dig selv og livet. Du får et helt konkret værktøj, der gør det simpelt at forstå og håndtere sine følelser, så de bliver dine allierede i stedet for dine modstandere.

3) Sådan åbner du din vilje - skab, fasthold og forstærk din skaberkraft, hvor du lærer hvad der skaber, fastholder og forstærker motivation og vedholdenhed uden at du skal knokle dig selv halvt ihjel.

4) Sådan ser du det spire - forvent det uventede, hvor du lærer at blive bedre til at få øje på dine fremskridt og de muligheder, som livet byder dig.

sale
Køb