Ja, tak, giv mig forløbet 'Dit kompas til skaberkraft'

Forløbet indeholdende to workshops (inkl. forplejning), materiale gennem to måneder, Facebook-gruppe og live-webinarer med sparring fra os begge, Mahtab og Jannie.

5.995 kr.

Forløbet har en værdi af 10.600 kr.

Navn *
Navn
Gælder kun for deltagere, der har deltaget i webinar d. 4/5 2017. Tilbuddet gælder indtil d. 6/5 kl. 24.00.

Ja, du har mulighed for at dele betalingen op i to betalinger. Første betaling på 3.500 kr. skal falde ved tilmelding. Sidste betaling på 2.495 kr.  finder sted senest d. 1/8 2017. 

"Jeg har fået mest ud af at lære min egen anerkendelse af mine følelser som guidesnor, og ikke en vurdering af om mine følelser er acceptabel eller ikke. Det er en lettelse, at følelser er information og ikke noget, der skal måles. Jeres videoer udstrålede for mig en fuld accept af mig og en ’tagen mig i hånden’."

Tidligere deltager på ‘Dit kompas til skaberkraft’.

Har du spørgmål til forløbet, er du velkommen til at sende os en mail via nedenstående mail-ikon. Eller på kontakt@vildehjertersakademi.dk

Vi elsker at høre fra dig <3

 

Disclaimer

Vilde Hjerters Akademi er ikke for dig, hvis du er midt i et stress-kollaps, lider af angst eller depression. Du vil være meget mere tjent med at opsøge en psykolog, der kan hjælpe dig, da disse omstændigheder fortjener tættere og helt individuel hjælp, som vi ikke kan tilbyde i Vilde Hjerters Akademi. Vi ønsker dig held og lykke, pas på dig selv, det fortjener du!

Vi glæder os til, at du eventuelt vender tilbage. Og følg gerne med gennem vores nyhedsbrev her.

Er du i tvivl, om forløbet er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på mail her.