Hvad indeholder "Dit kompas til handlekraft"?

Dit kompas til handlekraft" er et online-kursus i 4 faser, som du gennem 16 uger arbejder med hjemme i din sofa lørdag morgen eller onsdag aften - det er helt op til dig!  Læs mere her>

Kurset består af følgende elementer

 • Der er fire faser: "Hør dig", "Bevæg dig", "Overgiv dig", "Skab dig".
 • Hver fase varer 4 uger. Hele forløbet varer 16 uger.
 • Hver uge modtager du en mail med den pågældende uges materialer.
 • Hver fase starter med en fasevideo, der introducerer dig til pågældende fase. Derfor får du fire fasevideoer.
 • Du får en temavideo hver uge, der rammesætter den pågældende uges tema, formål og opgaver.
 • Materialet hver uge er desuden videoer, lytteøvelser og worksheets til alle opgaver. Vi hjælper dig hele vejen og fortæller gennem videoer, hvad du skal, hvorfor du skal gøre sådan, og hvordan du gør det. 
 • Der er 1-3 opgaver pr. uge, der tager mellem 10 minutter og ca. 1 1/2 time at lave. Og som vi siger i videoen; en forandringsproces ikke kun noget, der sker, mens du sidder med lyttebøffer på i sofaen. Det er noget, der foregår hele tiden i løbet af de måneder, du er med - og faktisk også bagefter.
 • Under kurset får du mulighed for at deltage i fire lukkede webinarer, live kun for deltagere på forløbet. Webinaret optages og sendes efterfølgende til dig.
 • Når du er kommet lidt i gang med kurset, tilbyder vi dig at være med i en lukket Facebook-gruppe kun for deltagere i "Dit kompas til handlekraft". I gruppen kan du stille spørgsmål, fortælle om dine oplevelser, hjælpe andre, spørge os om ting, du undrer dig over.
 • Det er muligt at tilkøbe sparring på Skype med Mahtab og Jannie. 
 • Når forløbet er slut tilbydes du livslangt medlemskab af Vilde Hjerters Klub, hvor du inviteres til arrangementer og workshops.

 

Skal jeg altid følges med andre, eller kan jeg selv vælge?

Den første gang, hvor vi afholder kurset er de et hold, der følges ad. Næste gang kan du mere selv vælge, hvornår du vil starte. Til gengæld samler vi så deltagere til live-webinarer, når der er flere, der er nogenlunde samme sted i forløbet. 

Kan jeg få mere hjælp?

Vi kan godt forstå, at nogen har brug for at følges mere ad. Som mentorer kan vi gå bagved og skubbe, ved siden af dig og foran dig. Alle tre positioner kan være vigtige for, at du kommer derhen, hvor du har mere af det, du drømmer om i dit liv. Så ja, vi vil meget gerne hjælpe dig mere. Derfor kommer vi fra foråret 2017 til at tilbyde pakker med forløb og 1:1 samtaler på Skype. Samtalerne er tænkt som en støtte til dig, hvor vi kan tale om det, du er optaget af, det du undrer dig over eller det, som du synes er svært. Du kan sagtens tilkøbe samtalerne, når du er i gang med forløbet og behovet evt. opstår.

Webinar

Der bliver som sagt afholdt fire webinarer under kurset. Et webinar er lidt lige som en Facetime- eller Skype-samtale med flere personer på én gang. Du kan se os, Mahtab og Jannie, men ikke de andre deltagere. Alle kan stille spørgsmål ved at skrive i et chat-felt, og vi vil så reflektere over det, og evt. besvare helt konkrete spørgsmål. Du kommer med på webinaret ved at klikke på et link, som vi sender til dig. Det er meget nemt, og det kan du sagtens finde ud af.

Hvis du ikke kan deltage på det præcise tidspunkt, så fortvivl ikke. Mens vi sender webinarerne live, optager vi dem, og sender dem efterfølgende til jer alle på holdet, så du kan se eller gense dem, når det passer dig.

Under webinarerne har du som sagt mulighed for at stille os spørgsmål til forløbet og fortælle om ting, du oplever med kurset. Det kan være at det med sårbarhed overfor, at du ønsker en forandring, er svært for din familie. Det kan være, at du hele tiden stopper dig selv, fordi du kommer til at bekymre dig om din økonomi, hvis du vælger at gøre noget andet i dit liv. Eller det kan være, at du vildt gerne vil, men ikke får prioriteret tiden til at få lavet øvelserne. Alt det er helt normalt, og vi - om nogen - kender det. Men det kan overkommes, og det er det, vi er der for.

Det er muligt, at vi tager kontakt til dig inden et webinar, for at spørge dig ind til dit forløb. Det kan helt sikkert hjælpe andre, at høre, hvor du er i forløbet. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at udlevere dig selv. Vi har ingen interesse i, at andre får mere end det nødvendige at vide. Og vi kan sagtens kamuflere dig og din historie, så du kan være anonym i det, hvis du ønsker det.

MJ ryg

Har du spørgsmål til kurset?

Se videoen her for uddybning af, hvad kurset handler om. Eller skriv til os ved at klikke på det lille sort/hvide mail-ikon nedenfor. Du kan også bare sende en mail til kontakt@vildehjertersakademi.dk

Vi elsker at høre fra dig <3

Kh. Mahtab og Jannie