Det er faktisk helt okay, at være glad, og leve det liv, dit hjerte kalder dig til

Det er Mahtab til venstre og Jannie til højre

 
 

Køb forløbet 'Dit kompas til skaberkraft' lige her

"Det var lidt svært til en start, men ved at lytte til videoerne og jer blev jeg guidet fint. Øvelserne er helt sikkert meget 'hands on'. Jeg fik øje på helt konkrete tiltag. I kan stå inde for det, I lover!"

Mette, tidligere deltager på ‘Dit kompas til skaberkraft’.

 

Med dit eget kompas til skaberkraft kan du gå fra

Knokleri, tristhed, modløshed og tvivl

Til mere

Lethed, glæde, begejstring, håb, tillid.

Det forudsætter, at du kan disse tre ting, som vi vil hjælpe dig med. 

 

Når du kender din egen stemme - dine værdier, din lyst og dine grænser - kan du skelne den fra andres, og har tillid til din egen dømmekraft.

 

Når du kender dine følelser, så du kan navigere med dem som pejlemærker, kan du være mere empatisk samtidig med, at du tør stå i dit eget lys.

 

Når du kender dit mod, kan du skabe det i verden, der bringer dig glæde og bidrager til fællesskabet.

 

Med forløbet 'Dit kompas til skaberkraft' får du et simpelt værktøj med stor effekt

Det værktøj - det kompas, vi har udviklet til dig, kan du bruge resten af dit liv til at navigere efter.

Har du perioder, hvor du oplever, at andre træder ind over dine grænser, kan du finde dit selv i kompasset, og hjælpe dig selv videre.

Havde du besluttet dig for at begynde at løbe eller læse flere bøger for din egen skyld, og du kan se, at du ikke får det gjort, kan du bruge kompasset til at tjekke ind, hvor du er, og navigere dig selv til det sted, du hellere vil være.

For det er præcis det samme værktøj, du skal bruge, om du vil være en mere nærværende mor, kone/kæreste, være mere glad i nære relationer, om det er en forandring i din jobsituation,  eller det er noget helt andet, du længes efter. Og vi guider dig hele vejen <3

 

I forløbet 'Dit kompas til skaberkraft' får du:

  • Velafprøvede og særligt tilrettelagte materialer i form af video, audio og worksheets.
  • Et specialudviklet procesværktøj - et kompas - der hjælper dig med at bevæge dig fra frustration og frygt til fred og skaberkraft.
  • En workshop både i starten af forløbet og til slut. Sådan hjælper vi dig først godt i gang og sikrer os, at du får afsluttet din rejse på den bedste måde, så du er tryg ved at bruge værktøjet resten af dit liv.
  • Et live-webinar ved afslutningen af hver fase.
  • En lukket Facebookgruppe, hvor jer der er på holdet (max. 12 på hvert hold) kan støtte og hjælpe hinanden på rejsen til mere skaberkraft.
  • Masser af opbakning fra os, Mahtab og Jannie, der vil gøre vores bedste for at være der for dig hele vejen.

Har du spørgsmål til, om forløbet er noget for dig, må du endelige kontakte os. Klik på det lille sort/hvide mail-ikon nedenfor eller skriv til kontakt@vildehjertersakademi.dk

Vil du vide mere om os, så kig med her> 

Vi elsker at høre fra dig <3

Kh. Mahtab og Jannie

 

Disclaimer

Vilde Hjerters Akademi er ikke for dig, hvis du er midt i et stress-kollaps, lider af angst eller depression. Du vil være meget mere tjent med at opsøge en psykolog, der kan hjælpe dig, da disse omstændigheder fortjener tættere og helt individuel hjælp, som vi ikke kan tilbyde i Vilde Hjerters Akademi. Vi ønsker dig held og lykke, pas på dig selv, det fortjener du!

Vi glæder os til, at du eventuelt vender tilbage. Og følg gerne med gennem vores nyhedsbrev her.

Er du i tvivl, om forløbet er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på mail her.