Vi har glædet os til at møde dig

Future by WE består af Mahtab Beigi og Jannie Ahle. Til sammen har vi omkring 30 års erfaring i at arbejde professionelt med mennesker. De sidste 10 har vi i fællesskab særligt haft fokus på arbejdet med og omkring unge mellem 13-25 år. 

Mahtab og Jannie har en meget transparent tilgang til at formidle og undervise. Hvis man forestiller sig et orkester og to dirigenter, vil man opleve hvorledes de to dirigenter samspiller så fint om at lytte sig ind i alle lyde, for at sikre det bedste sammenspil i orkestret.
— Lene, institutionsleder, Hørsholm kommune

Mahtab Beigi

Hun er én af de bedste mentorer herhjemme. Bl.a. har hun skabt et rollemodelkorps, der har eksisteret siden 2007 med den mission at unge kan motivere unge til at vælge deres egen vej i livet. 

For Mahtab ved, at vi må berøre nogen, for at flytte dem.

Mahtab før Future by WE

Jeg er uddannet sociolog med speciale i kultur- og sprogmøder.  Jeg brænder for empowerment, forandringsprocesser og fællesskaber. Se mere om min baggrund her.

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre sparringspartner! Forberedt. Lyttende. Og jeg er stadig chokeret over, hvor mange detaljer, du kan huske.
— Mitra, mor til Amir, 16 år.

Jannie Ahle

Hun ved, hvordan man får det bedste frem i mennesker, og får dem til at stråle, når de får øje på det, de er gode til.

Jannie før Future by WW

Som uddannet pædagog - om jeg har arbejdet indenfor socialpsykiatri eller hos et privat konsulentfirma - har omdrejningspunktet i mit arbejde altid været, at hjælpe mennesker i forandringsprocesser.

Mit mantra er ‘fællesskab’ og det drejer sig om motivation, lederskab, vaner og handlekraft.

Se mere om min baggrund her.

Som mentor er Jannie top forberedt og professionel ud over alle grænser. Og tillidsvækkende så jeg som forælder turde give slip og lade dig tage over på den her
— Heidi, mor til Jonas på #hackdinfremtid

I Future by WE har vi brugt to år på at researche intensivt i de temaer, der danner grundlaget for vores kompasmetode. Det er resultatet af den research kombineret med erhvervsmæssige og personlige erfaringer med at omsætte forskning til praksis, der har bidraget til udviklingen af de værktøjer, der udgør vores kompasmetode.

Skal vi #hack’e din fremtid?

Kom med her!

Hvorfor hedder vi Future by WE?

  • Future - fordi det handler om de unges fremtid.

  • by WE - fordi fællesskab er en faktor, når vi skal være i verden - og fordi ingen skal føle sig alene med det, de oplever er svært.

    Vi kan mere sammen!

Du kommer i kontakt med os lige her>

Tilbage til toppen