#Bliv dit barns

bedste vejleder

 

Du får gratis undervisning og helt konkrete værktøjer gennem to webinarer, så du kan føle dig bedre i stand til at hjælpe dit barn i processen mod uddannelsesvalget.

Få en bedre dialog med din teenager om uddannelse

 

Vores undervisning i disse to webinarer er gratis!

Vi ønsker, at DU bliver dit barns bedste vejleder!

 

Hvad får du ud af webinarene?

 • Du får viden om, hvad der er på spil i valgprocesser, et konkret værktøj til at navigere i de mange følelser, der er forbundet med valg, og hjælp til hvordan du støtter dit barn bedst muligt i valgprocessen. Vi har også tid til at besvare de spørgmål, du må have om, hvad der foregår hos din tvivlende, usikre eller bekymrede teenager.

  Hvad kan du, når du har gennemført webinarene?

 • Når du har været med i begge webinarer og arbejdet med den opgave, vi giver dig, kan du lettere overkomme din egen tvivl, bekymring og usikkerhed omkring din teenagers uddannelsesvalg. Du får mere mod på tænke i anderledes retninger om uddannelse, og du har mere ro og tryghed i rollen som dit barns vejleder, så du bedre kan støtte din teenager i valgprocessen.

 

Hvordan foregår det med webinar?

 • Du tilmelder dig webinar 1 på den dato, der passer dig bedst. Enten d. 16/1 eller 24/1 2019. Webiaret varer 1 time mellem kl. 20.00-21.00. Vi anbefaler, at du har set begge videoer inden det første webinar, så du er bedst muligt forberedt.

 • Du modtager en bekræftelse på din tilmelding fra os i din indbakke. Tjek også spamfiltret, hvis mailen ikke dukker op.

 • På dagen for webinaret modtager du en mail med et link, som du klikker på i god tid, inden vi starter.

 • Du deltager i webinaret, hvor du også har mulighed for at stille os spørgsmål til det, der følelsesmæssigt er på spil i lige netop dit barns valgproces.

 • Efter webinaret modtager du en mail med en helt konkret opgave, der kan hjælpe dig videre hen mod at blive dit barns bedste vejleder. Du modtager også tilmelding til webinar 2. Du kan vælge mellem d. 22/1 eller d. 31/1. Begge gange kl. 20.00 - 21.00.

 • Når du har tilmeldt dig webinar 2, modtager du en bekræftelse på din tilmelding fra os i din indbakke. På dagen for webinaret modtager du en mail med et link, som du klikker på i god tid, inden vi starter. Du deltager og kan stille os spørgsmål, og efter webinaret modtager du en mail med en opsamling fra webinaret.

 • Du kan altid kontakte os, hvis du bliver i tvivl om noget vedr. webinarerne eller opgaverne.

 

Kom med!

Få gratis undervisning og en helt konkret opgave, så du kan føle dig bedre i stand til at hjælpe dit barn i processen mod uddannelsesvalget


Har du set video 1 og 2?

Vi anbefaler, at du ser begge videoer, før du deltager i det første af to webinarer. Du finder videoerne lige her:

Kontakt os på mail lige her> hvis du har spørgsmål til webinarer eller tilmelding.

Vi glæder os til at hjælpe dig!


Du er altid velkommen til at kontakte os på mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores film er lavet i samarbejde med Dit Barns Fremtid, som vi anbefaler du tjekker ud her>

8 samtaler om uddannelse

ditbarnsfremtid.dk kan du få endnu flere indspark til samtalen fra vejledere og forskere, som kommer med deres bedste bud på, hvordan forældre kan få gang i snakken om uddannelse. Her kan du også se film og læse om ungdomsuddannelser, du måske ikke kender til.

Samtalerne er inspireret af karrierelærings-tænkning, der fokuserer på nysgerrighed og mindre på valget. Der er nemlig brug for nye samtaler hen over frikadellerne ude i hjemmene, som ikke kun handler om valget, men som også handler om usikkerhed, at skabe mod og prøve sig selv af - og ikke mindst en nysgerrighed på at undersøge hvilke muligheder der er i uddannelsessystemet.